Over ons

Vloeronderhoud specialist Heijmans

Vloeronderhoud specialist Heijmans

Schakel de vloeronderhoud specialist in

Als vloeronderhoud specialist, helpen wij zakelijke klanten (bedrijven, projectbureaus, architecten) en komen we daarnaast ook bij de mensen thuis. Of het nu gaat om het opknappen van een marmeren vloer of om het reinigen van tapijt, hoe eerder u aan de bel trekt, des te meer kunnen wij voor u betekenen. Alle soorten vloeren hebben gaandeweg reiniging of onderhoud nodig. Preventief of periodiek vloeronderhoud zorgt ervoor dat uw vloer zijn uitstraling behoudt. Bovendien gaat de vloer zo een stuk langer mee. U bespaart hierdoor onnodig extra kosten.

Klanten kunnen op ons rekenen

Wanneer u ons inschakelt kunt u vertrouwen op onze onverdeelde aandacht. Wat we daarmee bedoelen? Het betekent dat u kunt rekenen op:

  • persoonlijk contact en heldere communicatie
  • een onderbouwd voorstel op basis van gesprekken en beoordeling ter plaatse
  • duurzame werkmethodes
  • het gebruik van milieuvriendelijke producten
  • 100% betrokkenheid
  • optimale resultaten

Ben Heijmans, vloeronderhoud specialist en eigenaar Heijmans Vloeronderhoud

Natuurlijk ben ik een vloerengek. Iedere keer weer ben ik gefascineerd door de verschillende eigenschappen van vloeren. Maar bovenal willen we klanten zo goed mogelijk helpen en daar gaan we ver in, hoor! We staan volledig in dienst van een klant of een project. Dat betekent dat we vanaf het eerste moment betrokken zijn. We bespreken de wensen, verwachtingen en denken in oplossingen in plaats van problemen. Een inschatting of een offerte wordt pas gemaakt na een gesprek en een gedegen beoordeling. We zijn eerlijk en communiceren voortdurend zodat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn. Dat werkt goed, voor iedereen!

Vloeronderhoud of advies nodig?

Bel naar 06-37119839 of vul het onderstaande contactformulier in.