marmeren-vloer-onderhouden

Marmeren vloer onderhouden

Een marmeren vloer is een luxe vloer met veel karakter en uitstraling. Daarnaast gaat een marmeren vloer goed samen met vloerverwarming en hoeft u dus niet bang te zijn voor koude voeten tijdens de winterperiode. De natuurstenen vloer zijn zeer populair in luxueuze en klassieke interieurs vanwege hun elegantie en tijdloze uitstraling. Bij Heijmans vloeronderhoud kunt u uw marmeren vloer laten onderhouden, zodat uw vloer de luxueuze uitstraling blijft behouden.

Waarom een marmeren vloer onderhouden?

Door gebruik van uw vloer ontstaan er na verloop van tijd beschadigingen. Helaas zijn deze beschadigingen niet te voorkomen, maar wel deels te verhelpen. Heijmans vloeronderhoud kan grotendeels de beschadigingen voor u laten verdwijnen. Daarnaast kan Heijmans vloeronderhoud uw marmeren vloer naar de oorspronkelijke glans terugbrengen.

Vloeronderhoud is essentieel om uw vloer zijn kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van in goede staat te behouden. Een marmeren vloer heeft regelmatig goed onderhoud nodig om het in topconditie te houden. Uw marmeren vloer blijft door regelmatig vloeronderhoud er fris en fruitig uitzien en zo kunt u optimaal lang blijven genieten van uw vloer.

Marmeren vloer zelf onderhouden

Elke natuurstenen vloer heeft vloeronderhoud nodig. Wel kan het onderhoud per vloer verschillen en is het belangrijk dat u weet hoe u zelf uw natuurstenen vloer kunt onderhouden. U kunt zelf uw marmeren vloer stofzuigen of vegen om het dagelijkse vuil te verwijderen en te voorkomen dat er krassen op de vloer komen door achtergebleven vuilresten. U kunt een zachte dweil of mop gebruiken om de vloer wekelijks te reinigen. Vermijd agressieve zure schoonmaakmiddelen, omdat deze de marmeren vloer kunnen beschadigen.

Marmeren vloer onderhouden door Heijmans vloeronderhoud

Als vloeronderhoud specialist, helpen wij zakelijke klanten en komen we daarnaast ook geregeld bij mensen thuis. Of het nu gaat om het opknappen van een marmeren vloer of om het schoonmaken, hoe eerder u aan de bel trekt, des te meer wij voor u kunnen betekenen.

Periodiek marmeren vloeronderhoud

Het periodiek polijsten van een marmeren vloer is een proces waarbij de bovenste laag van het marmer wordt gladgemaakt en gepolijst om de glans en het uiterlijk te herstellen. Na verloop van tijd kunnen marmeren vloeren dof worden door slijtage, krassen en lootstelling aan vuil en chemicaliën. Polijsten kan helpen om het marmer weer nieuw leven in te blazen en het er fris en glanzend uit te laten zien. Heijmans vloeronderhoud maakt uw vloer weer optimaal.  

Contact Heijmans vloeronderhoud

Indien u verdere vragen heeft of meer informatie wenst over het onderhouden van een marmeren vloer, staan wij graag voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: 06 – 371 198 39, of via ons emailadres: ben@heijmansvloeronderhoud.nl. We zien er naar uit om uw marmeren vloer weer te laten stralen.